Rólunk

A munkánk a legnagyobb megértést és bizalmat kívánja meg. Ezért számomra kiemelten fontos, hogy mielőtt elkezdjük az együttműködést, megismerjük egymást. 

Péczeliné Imre Erika vagyok és extrém takarítással, hatóságilag elrendelt kényszertakarítással, valamint magánlakások professzionális takarításával foglalkozom. Emellett a fő profilunkhoz tartoznak még a galambürülékkel szennyezett lakások megtisztítása, illetve balesetek-halálesetek utáni lakástakarítás.

2019-ben alapítottam a vállalkozásomat Miskolcon, mivel úgy láttam, hogy a városnak, sőt az egész megyének égetően nagy szüksége van egy profi szakemberre. Aki valóban segít a probléma megoldásában. Legyen szó balesetek-halálesetek után fennmaradó szennyeződések eltakarításáról, kényszeres gyűjtögetők utáni professzionális takarításról, galambürülékkel fertőzött lakások fertőtlenítéséről, tűzesetek utáni „rendrakásról”, céges irodák, vagy épp magánlakások teljeskörű kitakarításáról. Sokan mondják, hogy őrült vagyok, amiért extrém takarítással foglalkozom, mégis azt kell mondanom,

szeretem ezt csinálni és mára már az életemmé vált.

Szeretek segíteni másokon, jó érzéssel tölt el, hogy olyan helyzetekre tudok megoldást nyújtani, amire más nem képes. Számunkra nincs megoldhatatlan helyzet, bátran kijelenthetem, mi már mindennel találkoztunk és meg is birkóztunk. Még olyannal is, amire gondolni sem merne.

Minden bizonnyal engem keres, ha

Amennyiben szeretne többet megtudni az extrém takarítás menetéről, vagy megbízható takarítót keres Miskolcon, vagy környékén, hívjon bizalommal és egyeztessünk a részletekről!