Baleset, haláleset utáni takarítás

Időnként mindenkivel történnek balesetek. Biztosan veled is előfordult már, hogy elvágtad az ujjad vagy megbotlottál és elestél. Szerencsére ezek legtöbbször egy kis kellemetlenségen kívül semmilyen következménnyel nem járnak. De mi van akkor, ha ennél nagyobb a baj? Sajnos, előfordul, hogy valaki súlyos balesetet szenved otthonában, sőt, a legrosszabb esetben akár életét is vesztheti. Vannak olyan helyzetek, mikor nem derül ki azonnal a haláleset, sokan egyedül élnek, van, hogy hozzátartozók nélkül. Ilyen esetben a holttest több napig vagy hétig is a lakásban maradhat. Ilyenkor van igazán nagy szükség a Káoszirtókra.

A konzultáció díja 10.000 Ft / alkalom.

Mikor lehet szükség extrém takarításra?

Általában azt mondhatjuk, hogy három esetben lehet szükség az extrém takarítási szolgáltatásunkra:

Baleset vagy haláleset utáni nyomok
eltüntetésekor, fertőtlenítéskor

Kegyeleti takarítást
kell végeznünk

Bűnügyi helyszínek
tisztítása a feladat

Bármelyik esetről legyen szó, az általános, bolti tisztítószerek használatával lehetetlen ezeket a szennyeződéseket eltávolítani. Éppen ezért
kiemelten fontos, hogy a tisztítás több éves tapasztalattal rendelkező szakember által,
megfelelő eszközökkel, humánus hozzáállással történjen.

Haláleset utáni takarítás

Leginkább az idős generációra jellemző, hogy baleset áldozatai lesznek otthonukban, amely sajnos nem ritkán végzetes kimenetelű. Ilyen esetben - ha az illetőnek nincs élő vagy közeli rokona - akkor akár hetek is eltelhetnek, mire az áldozatot megtalálják a szomszédok. Ekkor pedig elképesztően nagy szükség van az extrém takarításra, azaz a Káoszirtókra.

Segítünk a lakás kiürítésében

Halálesetkor a családra rengeteg teendő nehezedik. Nem gondolnánk, de az ügyintézés mellett számos egyéb feladat is előttünk áll. A legtöbb időt és energiát sokszor az elhunyt lakásának kitakarítása jelenti, hiszen az évek alatt még egy kis lakásban is rengeteg holmi halmozódhat fel. Ezt a terhet is levesszük a vállukról és igény esetén az extrém takarítás mellett a lakás kiürítésében is segítünk.

Professzionális tisztítószerek

Professzionális, engedélyhez kötött, kimondottan erre a célra kifejlesztett tisztítószerekkel dolgozunk a szennyezett felületek teljes helyreállítása érdekében.

Együttérzéssel dolgozunk

Egy hozzátartozó vagy jóbarát elvesztése mérhetetlen fájdalmakkal járhat. Amikor egyszerűen képtelen vagy a tragédia helyszínére menni, akkor hozzánk bizalommal fordulhatsz! Mély együttérzésünk mellett a legnagyobb tisztelettel és emberséggel kezeljük a személyes tárgyakat, iratokat.

Teljes körű szolgáltatás

Az extrém takarítás általában 72 órás munkafolyamatot jelent. Fontos, hogy a tevékenység során hozzátartozók lehetőleg ne tartózkodjanak a lakásban, ezzel is megkönnyítve a munkánkat. Fontos számunkra az együttérzés és a lelkiismeretesség, ezért igyekszünk mindenben segítséget nyújtani. Általában a lakástakarítás után a hatósági eljárások lezárásáig nyomon követjük a folyamatot. A lakástakarítást a fertőtlenítő takarításon túl – amennyiben szükséges – tisztasági festéssel zárjuk.