Hogyan válassz megfelelő tisztítószert?

Természetesen az extrém takarításoknál szóba sem jöhetnek a sima bolti takarítószerek. Viszont rengeteg tapasztalatom van, ami alapján a legjobb tanácsot tudom adni, hogyan válassz megfelelő tisztítószert!

Az esetek túlnyomó többségében olyan szennyeződésekkel találkozunk, amivel a hétköznapi tisztítósszerek képtelenek felvenni a versenyt. Egy-egy durván szennyezett lakásban ugyanis olyan mennyiségben terjedtek el a különböző szennyeződések, illetve kórokozók, amikre a normál gyártók nem is „készülnek”. Vagyis nem gyártanak ilyen erős tisztítószereket.

A legnagyobb gondot általában a hétköznapi tisztítószerek töménysége, pontosabban annak hiánya okozza. Ugyanis például egy olyan lakásban, ahol a fekália akár hetek óta nincs feltakarítva, ott a háztartási hipó, már a legelső másodpercekben elvesztené a csatát. Néhány éve ráadásul az engedélyeztetési folyamatokban komoly változtatásokat hoztak, így azok hatása is jóval enyhébbnek mondható.

Nyilván neked nem ez lesz a legfőbb szempont abban, hogyan válassz megfelelő tisztítószert, hiszen nálad nem fordul elő a fentihez hasonló probléma.

Mégis nagyobb biztonságtudattal használsz lakástakarításkor olyan terméket, ami ilyen körülmények között is bizonyított, igaz?

Szóval nekem a fent említett okok miatt, jóval komolyabb szereket kell beszereznem. Azért, hogy a fertőtlenítés és lakástakarítás elvégzése után valóban azt lehessen mondani, tisztaság van. Így azt gondolom, a tapasztalataim alapján a legjobb tanácsot tudom adni Neked, hogyan válassz megfelelő tisztítószert!

Tudnod kell azonban azt is, az ipari tisztítószereknek a tárolása sem egyszerű. Hiszen ezeket nem elég csak berakni a fürdőszobai szekrény aljába, vagy a tárolóba dobni, mivel komoly veszélynek van kitéve bárki, aki érintkezik ezekkel a szerekkel.

Az elmúlt években komoly hype volt, amikor az interneten vírusként terjedt el a mosószer kapszula-kihívás. Főként a gyerekek körében. Ezért olyan szigorításokat vezettek be világszinten, amiknek a betartása a lakástakarítással foglalkozó cégek számára komoly kihívást jelentett, így nekem is.

De visszakanyarodva a témához… Személy szerint olyan termékeket használok a takarításaim során, amik elég erősek ahhoz, hogy a legszennyezettebb lakásokban is csodát tegyenek. De emellett használhatóak átlagos takarításhoz is.

Én szerencsésnek érzem magam, mert az évek alatti keresgélés során sikerült megtalálnom a tökéletes egyensúlyt az Orgalco termékek által.

Hiszen amellett, hogy extra védelmet képesek nyújtani, természetes összetevőket használnak a gyártás során. Így a környezetet sem károsítják, szemben a magas klórtartalmú vegyszerekkel. Nálam ez a fő szempontok közt van. Az Orgalco termékeknél mondhatni megvan a balansz, mivel a normál háztartási tisztítószereknél jóval erősebbek. Viszont még nem olyan töménységűek, hogy a bonyolult engedélyeztetési eljárásokon végig kelljen mennem a használatuk és tárolásuk miatt.

Sok terméküket használom csak a lakástakarításoknál. De ugyanígy vannak termékeik az extrém takarítási helyszínekre is.

Mindemellett könnyen beszerezhetem azokat, bármilyen problémával találkozom is. A döntésem jogosságát pedig mi sem igazolja jobban, mint az, hogy amióta az Orgalco termékeit használom, egyre többen kérdezik lakástakarítás után, mit használok. Hiszen sokkal tovább marad tiszta a lakás a takarítás után, a friss illatokról nem is beszélve.

Emellett egyre több intézményben is kezdenek népszerűvé válni az Orgalco termékek.

Ugye azt mondanom sem kell, a COVID-19 szülte állapotok miatt milyen komoly elvárásoknak kell megfelelnie egy-egy fertőtlenítőszernek. Hogy azok például iskolai takarításhoz is használhatóak legyenek? Ez is lehet egy szempont abban, hogyan válassz megfelelő tisztítószert!

Szóval sok-sok vívódás és egyeztetés után úgy döntöttem, a régióban egyedüliként beleállok a felkínált lehetőségbe. Kizárólagos forgalmazási jogot kaptam az Orgalco termékeire egész Borsod megyében. Azért is örülök, mert amellett, hogy könnyebben szerzem be a termékeket a saját céljaimra, Nektek is tudok segíteni. Végre könnyedén eljuttathatom hozzád azokat a tisztítószereket, amikkel elégedett lehetsz.

Azok a háztartások, ahová lakástakarítás miatt járok, folyamatosan keresnek, hogy szerezzek be nekik is a termékekből, amiket én is mindig használok! Örülök, hogy már nem kell kitérő választ adnom az ilyen megkeresésekre.

Most egyébként te is kipróbálhatod, valóban igaz-e, amit mondok, hiszen játékot is hirdettem. Mivel hiszek abban, hogy másoknak segíteni jó, ezért a szerintem legjobb terméket választottam ki, amit most Ti is kipróbálhattok kedvezményes áron. És amellett, hogy olcsóbban adom, még egy nagyobb, 15 000 ft értékű csomaggal is gazdagabb lehetsz! Mindössze annyit kell tenned, hogy 1 hónap használat után írsz nekünk egy rövid szöveges véleményt a tapasztalataidról. Próbáld ki a takarításhoz Te is, hidd el ezen a tisztítószeren csak nyerhetsz!