TŰZESET UTÁNI takarítás

Bár sokakkal fordult már elő, hogy tűz ütött ki a lakásban, a legtöbb esetben a gyors reagálás miatt csak egy-egy konyharuha, vagy edény látja kárát az eseményeknek. Ilyenkor az ijedtségen kívül senkinek sem esik komoly baja. Azonban nem mindenki ússza meg ennyivel és beszélnünk kell arról, amikor valakinek a lakása komolyabb károkat szenved egy nagyobb lakástűz miatt.

Úgy véli, hogy Önnek már csak a Káoszirtók segíthetnek?

Hívjon minket telefonon, vagy küldjön üzenetet munkanapokon 8-18 között! Egyeztessünk egy időpontot, hiszen nálunk minden esetben állapotfelmérés előzi meg az ajánlatadást!

Káros anyagok

A tűzeset utáni takarítás folyamán ugyanis többek közt olyan káros anyagoktól is meg kell szabadulni, mint a korom. Ehhez pedig a Káoszirtók segítsége elengedhetetlen, hiszen ahhoz, hogy a lakást – amennyiben nem égett ki teljesen – mihamarabb újra élhetővé tegyük. Ezért mi a lakás állapotának felmérése után az előre megbeszélt időben a munkafolyamatot maximum 72 óra alatt elvégezzük. 

Maximális odafigyelés

Tudjuk, hogy egy tűzeset utáni takarítás kényes feladat, hiszen egy ember, vagy család értékeinek nagy része, vagy akár egésze is kárba veszhet. Ezért mindig igyekszünk a lehető legnagyobb odafigyeléssel, a legtöbb segítséget megadni, ami tőlünk lehetséges és elvárható.

Teljeskörű szolgáltatás

Ha olyan takarító céget keres Miskolcon, vagy a környékén, akik emberséggel végzik a dolgukat és emellett gyorsak a helyreállításban is, akkor a Káoszirtókra van szüksége. Mert mi nemcsak a takarítási munkát végezzük el, hanem teljeskörű szolgáltatást végzünk. Elszállítjuk a tűzben keletkezett hulladékot, és a fertőtlenítő takarítás után tisztasági festést is végzünk.

Miért szükséges szakértőket hívni tűzeset utáni takarításhoz?

Ha szüksége van ránk, keressen minket telefonon, munkanapokon 8-18 között, vagy küldjön üzenetet és segítünk a problémája megoldásában!