Lakástakarítás

A lakás, ahol élünk a legfontosabb hely, ezért ne hagyjuk, hogy otthonunkban eluralkodjon a káosz! Azonban a mindennapos mosogatás, portalanítás, porszívózás, vagy felmosás annyi időnket és energiánkat elégetheti, hogy végül nem marad időnk semmi másra.

Időt takarítunk meg Önnek

Manapság az idő, amiből a mindenkinek legkevesebb van. Ezért szeretnénk segíteni, a professzionális lakástakarítást elvégezzük Ön helyett! Így maradhat elegendő ideje a családra, a munkára, vagy épp a barátokraSokan egyenesen irtóznak már a takarítás felvetésétől is. Általunk azonban megszabadulhat annak a gondolatnak a terhétől, hogy „a hétvége megint rámegy a lakástakarításra.” Ha megbízható takarító vállalkozást keres Miskolcon, vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, akkor nálunk jó helyen jár. Kérjen segítséget tőlünk, mi szívesen levesszük a válláról a lakástakarítás terhét.

Professzionális eszközök

Professzionális megoldást kínálunk Önnek, a legjobb minőségű, és hatékonyságú tisztítószerek használatával, amelyek az egyszerű háztartási boltokban nem találhatóak meg. Úgy érzi, hiába súrolja a kádat/zuhanyzót, egyszerűen sosem lesz olyan a végeredmény, mint amit elvárna? Mi segítünk Önnek!

Öko tisztítószerek

Kérésére olyan organikus-, vagy ökotisztítószereket használunk, amelyek megóvják a környezetet. Ezáltal az egészségre sem veszélyesek és az általuk megtisztított felületek is olyan ragyogóak lesznek, mint új korukban. Legyen az otthona olyan tiszta, hogy abba mindig jó érzéssel lépjen be!

Maximális bizalom

Fontos azonban megjegyeznünk, a lakástakarítás tökéletes kivitelezéséhez maximális bizalom szükséges mindkét fél részéről. Ezért a leghatékonyabb munkát akkor tudjuk elvégezni, ha Ön a takarítás idején nem tartózkodik otthon. Természetesen nálunk nem szükséges aggódnia, hogy bármilyen értéktárgyának nyoma vész a takarítás során. Minden esetben egyeztetünk, hogy minden érték ott legyen megtalálható a lakástakarítás után, ahol Ön azt látni szeretné!

Mert tiszta lakásban mindig boldogabb az élet!

1Ha utál takarítani, úgy érzi, az ingatlanja méretei meghaladják a képességeit, akkor keressen minket bizalommal telefonon, vagy küldjön üzenetet! Ha felkeres minket, előzetesen megbeszéljük az igényeit.

2Továbbá elengedhetetlen egy állapotfelmérés, hogy pontosan meghatározhassuk, mennyi idő fog kellene a tökéletes és professzionális lakástakarítás elvégzéséhez.

3Ezután következik a konkrét munkavégzés, amelyhez általában néhány óra szükséges, de maximum 72 óra alatt elvégezzük a teljes folyamatot.

Amennyiben a fejére nőtt a háztartás, nincs elég ideje, vagy ki nem állhatja a lakástakarítást, hívja a Káoszirtókat munkanapokon 8-18 között! Miskolcon és környékén szívesen segítünk Önnek!