Irodatakarítás

A tiszta munkahely meghatározhatja az irodai dolgozók hangulatát. Ez akár szoros összefüggésben lehet a teljesítményükkel. Ezért mi, a Káoszirtók kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden munkakörnyezet professzionális takarításban részesüljön. Az irodatakarítás nálunk minden esetben gyors, alapos és precíz, hiszen a fent leírtak hiánya kardinális problémákhoz vezethet.

Sokszor előfordul, hogy a dolgozók nem a munkájukra figyelnek, mert koszos a munkakörnyezetük. Ilyenkor biztosak lehetünk benne, előbb-utóbb valaki a kezébe veszi az irányítást és rendet tesz a munkaideje alatt. Ez persze kiesést jelent a munkaidőben és teljesítményben is. Emellett pedig, amikor valamelyik munkatárs végzi el az irodatakarítási feladatokat, az soha nem lesz olyan alapos, mintha szakemberre bízná. Ráadásul hosszabb távon konfliktusok kialakulásához vezethet. Többek közt ezért is szükséges a rendszeres, professzionális takarítás az irodákban.

irodatakaritas-miskolc

Professzionális szolgáltatás

Megoldást nyújtunk Önnek a teljeskörű irodatakarítás szolgáltatásunk által. Hiszen mi, a Káoszirtók a legjobb minőségű tisztítószerek használatával gyorsan és alaposan végezzük el a munkánkat. Professzionális takarító vállalkozásként mindig a lehető legmagasabb teljesítményt nyújtjuk az Önök részére!

Tiszta iroda, mint a bizalomépítés eszköze

Ne feledkezzen meg arról, az ügyfeleinek a személyes véleményét is meghatározza az a környezet, ahol Ön fogadja őket. Ha egy alaposan kitakarított, tiszta irodahelyiségben fogadja a partnereit, máris nagyobb bizalmat épít fel a szemükben. Ezzel szemben egy piszkos, elhanyagolt tárgyaló negatívan befolyásolhatja a döntésüket az esetleges vásárlásról, vagy üzlet megköttetéséről.

Maximális teljesítmény

A munkánk során a teljes irodai környezetet kitakarítjuk, a mellékhelyiségektől kezdve a tárgyalókon át a munkapultokig. Szükség esetén az ablakok tisztításáról is gondoskodunk. Az irodatakarítás közben természetesen figyelünk arra, hogy a tisztítószerek lehetőleg ne károsítsák a környezetet. Ezért amennyiben lehetséges, ökotermékeket használunk.

az együttműködés menete

1Mivel nincs két egyforma iroda, ezért nálunk minden esetben előzetes konzultáció és állapotfelmérés előzi meg a munkát.

2Miután tisztáztuk a pontos igényeket, összeállítunk egy árajánlatot az Ön részére. Ha az ajánlatunkat megfelelőnek tartja, úgy az időpont egyeztetés következik a munka elvégzésére.

3A megbeszélt időben kimegyünk a helyszínre és az előre leegyeztetett módon, maradéktalanul elvégezzük a munkánkat.

Ha irodatakarításhoz keres szakembert Miskolcon, vagy annak környékén, keressen minket telefonon, vagy írjon üzenetet!

Kérjen ajánlatot teljeskörű irodatakarításra a Káoszirtóktól!