Segítségre van szüksége a lakástakarításban?

Keressen minket bizalommal!

Lakástakarítás vagy házi segítségnyújtás, idősgondozás?

idos-gondozas-lakastakaritas

Mindannyian félünk a kiszolgáltatottságtól, attól, hogy elveszítjük a kontrollt, esetleg meg is szégyenülünk. 

Azok az idős, beteg emberek főleg ki vannak téve ennek a veszélynek, akik nehezen mozognak. Esetleg már képtelenek ellátni a mindennapi teendőiket fájdalmak nélkül, gondtalanul. Idősgondozás, szociális gondozó, házi segítségnyújtás, otthoni ápolás… Mindegyik központjában az ember áll, de a lakástakarításra nekik általában nem marad idejük! 

Mind tudjuk, a gyerekek, közeli rokonok sem tudnak minden nap meglátogatni. 

Ezért az idő előrehaladtával a lakástakarítás, illetve az apróbb házimunkák is el-elmaradhatnak. Sőt, szélsőséges esetekben a képtelenség miatt kényszertakarításig fajulhatnak a dolgok. A szociális gondozó, idősgondozó, házi segítségnyújtás igénybevétele megoldás lehet. De a lakástakarítás terhét nem veszik le a vállunkról.

Az idősgondozás, vagy a házi segítségnyújtás sokat segíthet ugyan, de napi 1 órába nem fér bele minden. Emellett a szférában dolgozók rendkívül leterheltek, képtelenség, hogy mindenben segítsenek.

Napi 1 óra mire elég?

És a lakástakarítás még belefér?

Ha Ön is úgy gondolja, ez már nem fér bele, keressen fel minket! 

Lakástakarítás szolgáltatásunk kifejezetten Önért van. Ne kerüljön abba a kellemetlen helyzetbe, hogy a koszos lakását hatóságilag elrendelt takarítás alá vonják!

Hívjon még ma! Vagy hagyjon üzenetet és mi mielőbb felkeressük! Hozzánk bizalommal fordulhat!

mutet-utani-felepules-segitseg

Úgy véli, ez a probléma csak az időseket érinti?

Egy sérülés miatti műtét után a felépülés hosszadalmas lehet, és sok esetben köthet minket az ágyhoz, továbbá akadályozhatja a mozgásunkat. Ilyenkor az idősgondozás, vagy a szociális gondozó nem jön szóba. Vagy az évek alatt kialakuló mozgásszervi panaszok is napról napra nehezíthetik az életünket. Ilyenkor a legegyszerűbb mozgásformák is komoly fájdalmakat okozhatnak. Így a házimunka is egyre nehezebbé válik. Lassan-lassan pedig elmarad a lakástakarítás, mivel a fájdalom egyre elviselhetetlenebbé válik.

Ha Ön is ebben a helyzetben van, forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk Önnek, hogy az élettere ne szűküljön be, ne uralkodjon el a lakásában a kosz és a szenny!

Ön is fél a szégyentől? Attól, hogy a szomszédai rosszallóan néznek Önre, mert áldatlan állapotok uralkodnak a lakásában?

Ha hozzánk fordul segítségért:

A hatóságilag elrendelt kényszertakarítás akár több százezer forintba is kerülhet!

Ha pedig a tulajdonos számára megoldhatatlan a kényszertakarítás díjának rendezése, akkor a lakásra terhelik az összeget! Ugye Ön sem szeretne ebbe a helyzetbe kerülni?

Ezzel szemben a Káoszirtók lakástakarítás szolgáltatása a kényszertakarítás költségeinek csupán a töredékébe kerül. Emellett nem szükséges egy összegben kifizetnie a szolgáltatást! Mégis hogyan lehetséges ez?

Mi több alkalommal fogunk kimenni Önhöz, így nem egyszerre lesz minden kitakarítva. Viszont így mindig csak annyit kell fizetnie, amennyit mi Önnek dolgoztunk!

Mindezt kevesebb mint 1000 Ft-ért óránként!

Mert mi tényleg segíteni szeretnénk! Ne várja meg, amíg a kényszertakarítást elrendelik! Amennyiben minket választ az idősgondozás mellett, garantáltan jobb életszínvonalon élheti a mindennapjait!

Ha úgy véli, a környezetében, családjában, vagy egyenesen Önnek van segítségre szüksége a lakástakarításban, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

©2020 Káoszirtók - Minden jog fenntartva | Készítette: V.AD Marketing