Galambürülék takarítás

A madárürülék nemcsak visszataszító, de komoly fertőzésveszélyt is jelenthet. A felhalmozódott galambürülék nem csupán a nagyvárosok „kiváltsága”, vidéki házak padlástereit is erősen szennyezhetik a madarak.

A galambürülék takarítása azért is meglehetősen fontos, mert komoly veszélyforrást jelent

Hogy miért?

A galambürülék rengeteg baktériumot és kórokozót tartalmaz, amely kiszáradva még nagyobb veszélyt jelent, mivel a légáramba kerülve erősen szennyező és egészségkárosító hatású. Akár asztmás rohamokat is okozhat az arra érzékenyeknek, vagy az allergia kialakulásáért is felelőssé tehető. Ezért is kíván professzionális takarítást az eltávolítása. Továbbá amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a savassága miatt rongálja a különböző anyagokat is, ezért nem elegendő csupán felsöpörni.

galamburulek-takaritas-miskolc

Úgy véli, hogy Önnek már csak a Káoszirtók segíthetnek?

Hívjon minket telefonon, vagy küldjön üzenetet munkanapokon 8-18 között! Egyeztessünk egy időpontot, hiszen nálunk minden esetben állapotfelmérés előzi meg az ajánlatadást!

Hogyan zajlik a galambürülék eltakarítása a Káoszirtóknál?

1Első lépésként minden esetben állapotfelmérés előzi meg a munkavégzést, mivel árajánlatot csak a felmérés alapján tudunk adni. A terület szennyezettsége határozza meg a teendőket, illetve hogy a galambürülék eltávolításához milyen professzionális tisztítószerek használata szükséges.

2Amikor elfogadta az árajánlatunkat, megbeszéljük a munkakezdés időpontját. Bármekkora területről legyen szó és bármennyire is szennyezett, mi mindig a lehető legnagyobb alapossággal és precizitással végezzük el a galambürülék eltakarítását.

3Emellett minden esetben fertőtlenítő takarítással, vagy szükség esetén tisztasági festéssel biztosítjuk a terület fertőzésmentesítését.

4Tehát a lehető legprecízebb munkát végezzük, a legnagyobb alapossággal, mindezt a kezdéstől számítva 72 órán belül! A szemetet mi szállítjuk el – természetesen minden jogszabályi követelményt betartva –, így Önnek nem szükséges külön bajlódnia annak eltüntetéséről.

Úgy véli, hogy Önnek már csak a Káoszirtók segíthetnek?

Hívjon minket telefonon, vagy küldjön üzenetet munkanapokon 8-18 között! Egyeztessünk egy időpontot, hiszen nálunk minden esetben állapotfelmérés előzi meg az ajánlatadást!