Baleset, haláleset utáni takarítás

Az életünk mindennapos jelenetei a balesetek, amelyek nagy része a saját otthonunkban történik. Az apróbb sérüléseken túlmenően azonban létezik egy komoly téma. Mi van, ha súlyos baleset történik, vagy meghal valaki a saját otthonában?

Hívjon minket telefonon, vagy küldjön üzenetet munkanapokon 8-18 között! Egyeztessünk egy időpontot, hiszen nálunk minden esetben állapotfelmérés előzi meg az ajánlatadást!

Extrém takarítás

Általában azt mondhatjuk, hogy három esetben lehet szükség az extrém takarítási szolgáltatásunkra:

  • ha a baleset során nagyobb mennyiségű vér, vagy testnedv szennyezte be a lakást,
  • vagy ha kegyeleti takarítást kell végeznünk,
  • bűnügyi helyszínek tisztítása.

Bármelyik történésről is legyen szó, az általános, bolti tisztítószerek használatával lehet ezeket a szennyeződéseket nem eltávolítani, ezért mindenképpen szükséges szakemberek felkeresése ezekben az esetekben.

Professzionális tiszítószerek

Mi minden alkalommal professzionális tisztítószereket használunk – melyek használata engedélyhez kötött- ,  hogy a szennyezett felületeket teljesen helyreállítsuk, ha ez még lehetséges.

Halál utáni takarítás

Leginkább az idős generációra jellemző, hogy baleset áldozatai lesznek a nappaliban, konyhában, fürdőben, vagy a hálóban. És ne legyünk naivak, nem ritka, hogy egy-egy esés halálos sérülést okozhat.

Ha az illetőnek pedig nincs élő-, vagy közeli rokona, akkor szélsőséges esetben akár hetek is eltelhetnek, amíg az áldozatot megtalálják a szomszédok. Ilyenkor pedig elképesztően nagy szükség van az extrém takarításra, azaz a mi segítségünkre.

Együttérzéssel dolgozunk

Amikor egyszerűen nem képes bemenni abba a lakásba, ahol a tragédia történt, akkor hozzánk bizalommal fordulhat! Hiszen mély együttérzésünk mellett a legnagyobb tisztelettel és emberséggel kezeljük a személyes tárgyakat, iratokat. Amelyeket a munkánk végeztével természetesen átadunk a családtagok részére.

Segítünk a lakás kiürítésében

Amikor egy hozzátartozót tragédia ér, rengeteg teendővel szembesül a család. Azonban a legtöbb időt és legnagyobb energiát sokszor az elhunyt lakásának kitakarítása jelentheti, hiszen az évek alatt rengeteg holmi halmozódhat fel még egy kis lakásban is. Mi levesszük a válláról ezt a terhet is és igény esetén az extrém takarítás mellett a lakás kiürítésében is segítünk.

Teljeskörű szolgáltatás

Az extrém takarítás általában 72 órás munkafolyamatot jelent. Fontos, hogy a tevékenységünk során lehetőleg ne tartózkodjanak a lakásban, ezzel is megkönnyítve a munkánkat. Mi igyekszünk mindenben segítséget nyújtani és általában a lakástakarítás után a hatósági eljárások lezárásáig nyomon követjük a folyamatot. A lakástakarítást a fertőtlenítő takarításon túl – amennyiben szükséges – tisztasági festéssel zárjuk.

Szüksége van az extrém takarítási szolgáltatásunkra?

Hívjon minket telefonon, vagy küldjön üzenetet munkanapokon 8-18 között! Egyeztessünk egy időpontot, hiszen nálunk minden esetben állapotfelmérés előzi meg az ajánlatadást!